Artmoney værker - dette er kun nogle udpluk

Som noget nyt er jeg nu også begyndt at lave Art Money. Du kan se mine Artmoney til salg og læse mere om Art Money på hjemmesiden http://artmoney.org/

Kunstemnet skal have en vis størrelse og der er ligeldes visse regler der skal følges for at man kan kalde det Art Money. En af dem er at man skal være registreret og her kan man på hjemmesiden se hvem der er med.

ArtMoney er en global, alternativ valuta lavet af original kunst. Kunstnere laver deres egne penge. Butikker accepterer artmoney som betaling.

Kunstsamlere køber artmoney som original kunst til en god pris. Velkommen til en verden af innovation og ægte, menneskelige relationer gennem kreativitet!

Ideen med artmoney er, at kunstnere producerer en håndlavet valuta, som kan bruges i almindelige butikker.At bytte kunst for varer og ydelser er så gammelt som menneskeheden, og kunst er annerkendt som værdifuldt af folk fra alle kulturer. Artmoney introducerer et system, som standardiserer format og værdi for at gøre handel nemt, sjovt og smukt.  

Artmoney måler 12x18 cm og holder en fast kurs på kr. 200. Dette gælder alle kunstnere fra alle sociale baggrunde fra alle lande. Når det handler om artmoney er alle mennesker lige meget værd. 

Del siden