Introduktion

Velkommen til mit elektroniske galleri. Mit navn er Connie Thornemann Terkelsen. Jeg bor i Randers og kommer grundet mit job rundt i hele landet og kommer derfor i kontakt med mange mennesker dagligt. 

Jeg er autodidakt men har altid tegnet og malet en del - og siden 1972 også arbejdet med ler. Jeg har de senere år fulgt diverse kunstkurser indenfor maleri og keramik. Har modtaget undervisning af Bente Wulf, Winnie Meisler, Peter Munk Jacobsen, Karina Jensen, Steven Branfmann og Merete Strøm.

Jeg har været med i gruppen "Øjeblikket" hvor jeg især fokuserede på malerier. Efterfølgende blev det KS Sønderhald. Da en del af min fritid foregik  ved Bønnerup Strand så, har den første serie her på min hjemmeside været inspireret af himmel, havet og omgivelserne omkring Bønnerup. For tiden er det naturen der kan ses i mine billeder.

Men nye billeder og nyt keramik er undervejs og herimellem også motiver af dyr og mennesker. Og især Artmoney er jeg blevet glad for at lave. Et lille unikt kunstværk til fast pris af kr. 200. Håber du har lyst til at se mine sider.

Del siden