Gæstebog

Email 18-06-2020

Hanne

Inspirerende og smukke arbejder Connie.

Tak fordi jeg har lært dig at kende.

Email 22-07-2016

Carmel Morrison

Connie, I am extremely impressed with your fantastic work. You are a very creative and talented lady, I wish you great success for the future. Hoping to see you in Ireland in October.

Email 10-06-2015

Sussi Pedersen

Flotte ting du laver. Kan tydelig huske hvor flot der var i Bønnerup, da vi boede ved siden af jer. Så ser tydeligt din inspiration..håber i nyder livet i jeres lille lækre hus ved vandet.

Rikke Merton

Nej hvor er du GOD, Connie. Jeg er virkeligt imponeret over dine kreative evner. Og tro mig - jeg vender snart retur som køber, for jeg er VILD med dine værker - og farvevalg.

Ingerlise

Kære Connie
Kæmpe stort tillykke med din fine hjemmeside. Det er godt nok nogen meget smukke ting du laver - det gælder både billeder, keramik og skulpturer. Hvis du får fremstillet en poster, hænger jeg den gerne op, så jeg kan reklamere for dig.
Kh Ingerlise

Vibeke Aalbæk

Hej Connie
Super godt initiativ med denne hjemmeside. Vi nyder hver dag, at se på de billeder, du med omhu har brugt tid på. Vi glæder os til at se det keramik, vi har bestilt dig til at lave. Samtidig kan vi sige til jer andre, at I ikke bliver skuffet,
da Connie med sine evner virkelig leverer varen.
Venligst Familien Aalbæk

Del siden